Nadales als carrers de Prats

Un altre any, alumnes, mestres i pares del CEIP Lluçanès, celebrem l’arribada de les Festes, cantant Nadales pels carrers de Prats de Lluçanès. Els donatius seran destinats als nens i nenes del Perú. La Benita Brià, Germana Missionera que ens ha visitat a l’Escola per fer una Xerrada sobre LA VIDA A LA SELVA AMAZÒNICA DEL PERÚ, ha rebut el donatiu de mans d’alumnes de l’Escola amb molta alegria i agraïment. Ens ha explicat que serviran per ajudar nens i nenes de famílies que han perdut els pares, perquè puguin anar a l’escola i tenir les coses més necessàries.

Aquest article ha estat publicat en festes, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *