DITES DE TARDOR

Els alumnes de Cicle Inicial hem treballat les dites i els refranys de tardor amb l’ordinador. Hem creat divertits dibuixos a través de fulles i rovellons i hem escrit la dita amb el teclat. Podeu consultar els treballs clicant sobre els dibuixos.

iu jordib

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *