EXPOSICIÓ DE PESSEBRES

exposició

Aquest any l’exposició de pessebres és d’allò més lluïda. Tots hi heu participat amb molt d’interès i estusiasme i, des de l’escola, us volem agrair moltíssim la vostra col·laboració.  Hi ha pessebres de diferents tamanys, tècniques, materials… tots ells amb una gran dosis de creativitat i originalitat! Heu demostrat que sóu uns GRANS artistes!

Recordeu que l”exposició està oberta a tots aquells/es que estigueu interessats a visitar-la.

En homenatge a la vostra feina hem preparat un petit vídeo on es poden veure totes i cadascuna d’aquestes petites obres d’art.

BON NADAL!

[kml_rm movie="rtsp://video.xtec.cat/a8023207/pessebres.rm" width="452" height="388"/]

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *