SORTIDA DE CICLE INICIAL AL BOSC!

El dijous 8 de novembre els nens i nenes de cicle inicial vam anar d’excursió a Banyoles, a la casa de colònies Club Hernando Fierro. Pel camí vam veure l’estany de Banyoles amb molts ànecs tot voltant! A l’arribar a la casa ens van rebre uns pallassos molt divertits que ens van explicar que havien perdut el seu germà, en Tombo. Després d’haver esmorzat els vam ajudar a buscar-lo pel bosc dels voltants de la casa.
El vam trobar ben adormit en un racó del bosc, no hi havia maneres de despertar-lo…fins que tots junts el vam cridar i es va despertar! Després en Tombo ens va portar a fer un titella molt divertit i ens va explicar molts jocs fins a l’hora de dinar! Un cop vam haver dinat vam jugar al parc.

Ens ho vam passar molt bé!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *