NOM DE CLASSE (de 6è)

Benvolgudes famílies,

Aquest any la classe de 6è es dirà The Avengers (Los Vengadores).  Aquest va ser l’ escollit de 15 noms més aproximadament.

Vam fer 3 votacions: la primera, on hi eren tots els noms escrits a la pissarra i en podíem votar dos; la segona, on només estaven escrits els noms que tenien com a mínim cinc vots (els cactus, stranger things, la casa de papel, the avengers) i també en podien votar dos; i la última votació va ser entre The Avengers i la casa de papel, i aquesta vegada evidentment només en podíem votar un. Va ser una votació molt igualada: la casa de papel tenia 10 vots i The Avengers/Vengadores 14.

I aquest serà el nom de classe, un bon súper nom per començar un bon súper curs.

 

JANA PUBILL NADAL

Aquest article ha estat publicat en , Curs 2018-2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari