Piragües

El dia 23 d’octubre del 2018

Vam anar al parc del Segre a fer piragües amb els nens de la classe de sisè. Vam sortir de l’escola 9:15 i vam arribar una hora desprès. Al cap de cinc minuts vam esmorzar. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar cap a recepció a que ens donessin el material, ens van donar: una armilla unes botes i el banyador, el portàvem nosaltres. Ens vam canviar i vam anar cap al riu. Teníem tres monitors es deien Ray, Jaume i en Valentí  el monitor que ens va explicar com anava tot era aquest últim (En Valentí). En principi teníem que fer grups de tres però qui volia podia fer grups de un i de dues persones.

Ens va agradar molt!!!!  :mrgreen:  😀

 

Nilo, David i Pau D.

Aquest article ha estat publicat en , Curs 2018-2019, Curs 2018-2019, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari