REPRESENTANTS DE LA CLASSE I REUNIONS

Hola pares i mares, senyors i senyores, nens i nenes.
Aquest any, a l’ Escola La Valira, cada classe té dos delegats/representants. Tothom es podia presentar i després, per classes, havien de votar a qui creien que podia representar millor la seva classe (per cert els candidats no podien votar a ningú).
De cada classe van sortir dos delegats/representants. Els representants de 2n i 3r són la Berta Riubrugent i la Urgell Gomà. Els de 4t són el Jerson Pachón i el Eloi Boldú. Els de 5é som l’ Ares Tomàs i la Jana Pubill (que en temps passats va estar escrivint aquest article). I els representants de 6è són la Maria Guerrero i la Julia Spà.
Aquest representants han d’anar a algunes reunions, en les quals també assistiran els representants de cada classe. En el cas que algun d’ ells no hi pugui assistir, hi aniran els que van quedar en 3r i 4t lloc en la votació.
Per cert, no només hi ha reunions dins de l’ escola, sinó que també han d’anar al Consell Municipal d’ Infants.

Aquest article ha estat publicat en 2n/3r, 4t, , , Curs 2018-2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari