Primers dies de classe

El dia 12 de setembre vam entrar a classe amb les motxilles a l’esquena i molta il·lusió per començar el primer dia d’escola. Vam entrar a la classe, ens vam seure als nostres llocs i, amb la fantàstica professora Mònica vam començar 5è.

En aquest curs ens esperen emocions negatives i positives, però sabem que passant aquest curs amb els nous companys i els vells ens ho passarem molt bé.

Els primers dies de classe van ser molt divertits perquè vam fer moltes activitats diferents. Les activitats eren jocs diversos per coneixer-nos millor. Un exemple d’aquests jocs era el de la fitxa que ens va repartir la directora. En aquesta fitxa hi havia preguntes com: buscar una persona que va néixer en un altre país (i no podia ser de la teva classe), buscar una persona que la seva primera lletra del nom fos la mateixa lletra que el teu, etc.

Un altre joc que vam fer, va ser que la directora feia unes preguntes al gimnàs, com per exemple: qui vivia fora de la ciutat, i tots els que vivien fora de la ciutat feien un pas endevant. Així vam veure qui tenia coses semblants a les nostres.

Un altre joc va ser que feiem una rotllana i ens ordenàvem per edat. Vam veure qui era el més petit i qui era el més gran.

Ens ho vam passar d’allò més bé.

A les tardes, preparàvem materials que utilitzarem al llarg del curs i ens van donar el material, les carpetes i les llibretes. La primera tarda del curs la vam passar amb una professora nova, la Carla, que ens fa art i anglès.

Bernat Gomà Español i David Forn Torres

 

Aquest article ha estat publicat en , Curs 2018-2019, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari