El conte inventat 2015.

Vaig rebre un missatge…

Aquest article ha estat publicat en AMPA, El conte inventat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a El conte inventat 2015.

 1. familiesdelavalira diu:

  i no us penseu que era un missatge qualsevol, era un missatge dins un sobre. Un sobre blanc com la neu, amb una lletra clara i rodona que deia: “Obre’m”

  Al veure’l quasi em cau l’entrepà de les mans! estava posat amb molta cura dins la meva motxilla, just a la butxaca on hi guardo l’esmorzar i el berenar. Vaig mirar-me’l del dret i del revés per esbrinar si hi havia el meu nom en algun lloc o per si podia endevinar de qui era la lletra però res de res.

  Em moria de ganes d’esquinçar el sobre i descobrir quin missatge guardava dins seu però just quan havia trobat un raconet tranquil per fer-ho, va aparèixer el Ferran cridant com un esperitat: “Mar, Mar, corre, vine! no endevinaràs mai que ha passat!”

 2. familiesdelavalira diu:

  El Ferran és el meu veí. És més gran que jo, ha fet els 10 anys fa poc. Cuida tots els animalets de la ciutat i sempre té una història per contar…Vaig sospirar perquè la única cosa que em venia de gust en aquest moment era llegir-me aquest missatge misteriós…
  – Va, Ferran, diga´m que ha passat ?…
  El Ferran estava a punt de començar la seva història (segurament una tortuga que havia fet piragüisme al Segre amb un gat, com l´altre dia…) però es va fixar en el sobre que duia a la mà i em va dir, tot estranyat :
  – Tu també, has trobat un missatge a la teva motxil·la ?

 3. familiesdelavalira diu:

  -Algú me l’ha posat dins la motxil.la! – va contestar tot nerviós.
  -L’has obert? – vaig preguntar.
  – No!  però segur que és un missatge secret,  o bé un val per Portaventura, una invitació, un enigma, una recepta màgica per fer un encanteri, una nota pels pares, un…
  – Prou, prou! – vaig cridar tapant-me les orelles. Quan el Ferran comença a imaginar no hi ha qui el pari!
  Ja no podia esperar ni un segon més per  veure que hi havia dins. Quin neguit!
  – Mar, l’obrim els dos a la vegada?.Vinga, a la de tres. Una, dos i ..

 4. familiesdelavalira diu:

  Els dos alhora, vam estripar els sobres.
  De dins del sobre d’en Ferran en va caure un paper plegat pel mig i del meu una clau petita, d’aquelles que surten a les pel·lícules de misteri.
  -Ferran llegeix que diu la nota. Au, va… Quins nervis!
  “Allò que trobaràs a l’interior et guiarà al tresor”
  – No entenc res – va exclamar el Ferran
  – Noi jo tampoc, però de ben segur que no és casualitat que els dos hagim rebut aquests misteriosos sobres. Alguna cosa està passant i l’hem d’esbrinar.

Deixa un comentari