NUTRICIÓ

Els alumnes de CS ens vam preguntar què era més important per a la vida: l’aigua o els altres nutrients. Llavors vam decidir fer un experiment per a poder-ho descobrir.

Vam portar llenties a l’escola i les vam sembrar en diferents condicions: unes amb terra i les vam regar, unes altres sense terra però també les vam regar, les terceres amb terra però no les regàvem i finalment, en vam plantar amb cotó i no les vam regar. Al cap d’uns dies vam comprovar que havien germinat només les que regàvem i que creixien amb més força les que tenien els altres nutrients i, per tant, vam arribar a la conclusió que l’aigua és imprescindible per a la vida, però que els altres nutrients també són importants per a un creixement equilibrat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *