LA MASCOTA DE LA CATALINA

TENIU UNA MASCOTA???

La Catalina, alumna de l’escola Joan Benet i Petit, ens ha volgut ensenyar la seva mascota el “Darlin”, un conill molt entremaliat i bufó. Tot aprofitant que estem escrivint un conte sobre les mascotes.
Ens ha explicat moltes coses sobre aquest animaló. Voleu descobrir-les???
El conill és un mamífer. Té bastant pèl i se l’ha de netejar sovint. S’alimenta d’herbetes i un pinso especial per Conills. Els conills acostumen a viure en gàbies a no ser que tinguis una casa gran amb un jardí que no es pugui escapar. Li agrada molt que l’acariciïn i passejar de tant en tant, no li agrada està sempre dins la gàbia. Necessita un objecte petit per anar-se rascant les ungles, un platet per menjar i un recipient amb aigua.
En fi, durant aquesta estoneta que hem gaudit de la companyia del Darlin, ens hem adonat que tenir una mascota no és fàcil, requereix unes responsabilitats, necessiten ser cuidats i estimats dia a dia!!!!

2 thoughts on “LA MASCOTA DE LA CATALINA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *