Últim dia a l’escola!

El passat 21 de juny va ser un dia molt emotiu per tots…Era l’últim dia a l’escola pels alumnes de sisé (Èric, Alba, i Blai), i també per les tutores! Per començar el dia els vam preparar un reguitzell de proves que els 3 alumnes havien de superar, amb ajuda dels companys. Una prova per a cada assignatura, per tal de poder promocionar a l’Institut, era l’examen FINAL  després de molts anys compartint moltes experiències viscudes… Les proves va ser superades amb èxit i tot seguit, després d’un esmorzar saludable, els de sisè van agafar la batuta per fer-nos ells unes proves també molt divertides ( acudits, disfresses,…). La festa va acabar amb la companyia de pares i mares, amb regals per a tots i amb molta emoció!!!!

Des d’aquí, les mestres volem aprofitar per agrair-vos el suport rebut durant aquests anys;) desitjar a l’Eric, l’Alba i el Blai que els hi vagi molt bé la nova etapa que començaran, i una abraçada per la Malina i el Cristian, que ens deixen per anar al Soleràs! I per acabar, desitjar-vos a tots que passeu unes molt bones vacances i un fantàstic estiu!

FINS AVIAT!!!!
Les mestres dels Torms.

One thought on “Últim dia a l’escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *