JOGUINES RECICLADES

De vegades no cal molts diners per jugar i passar-nos-ho bé, ni moltes joguines d’última generació, ni l’últim videojoc…. De vegades amb 4 coses velles o per llençar, que segur que tenim per casa, ens ho podem passar tant o més bé! Mireu què fàcil: primer ens divertim inventant , imaginant, creant, pensant què i com ho podem fer… després ens posem mans a l’obra, i… tatxannnnn!!!!! joguines reciclades!!!!!! Mireu quins invents que hem fet de moment!!! L’Àlex una maraca i una guardiola (a veure si l’omples!); el Joaquim una cistella per jugar a bàsquet; la Catalina una maraca i uns prismàtics; i l’Edgar un calidoscopi i una maraca també! Alguna altra estona ens hi tornarem a posar! Estigueu atents, que aquests inventors prometen!

4 thoughts on “JOGUINES RECICLADES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *