Tints naturals

Dimarts passat dia 9 de març amb l’Àlex i el Quim hem fet un experiment amb tints naturals. Els hem tret dels espinacs i de la remolatxa.
Primer de tot hem col·locat els espinacs al morter i els hem picat i aplastat fins que ens ha quedat un suc bastant llefiscós de color verd, després els hem escorregut amb les mans i hem llençat el que encara quedava sencer. Llavors ja només ens quedava el tint verdós. Hem escrit el nostre nom sucant el dit i hem tirat el líquid restant damunt d’un mocador de paper.
Hem fet el mateix procediment amb la remolatxa i el resultat ha estat, evidentment, una tinta vermellosa. I per últim ho hem fet tot barrejat, i ens ha quedat un suc d’un color marronós.
Demà els mocadors ja estaran secs i ens el podrem emportar cap a casa de recordatori. Pels altres, us deixem aquí algunes fotos que us ajudaran a dur-vos una idea de tot el procediment que hem realitzat.
Fins una altra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *