EL MÓN D’IRENE

Aquest dijous passat, els nens i nenes de cicle mitjà vam anar al Teatre Municipal de Berga a veure una obra de música titulada “El món d’Irene” de Pep López. Ens va agradar moltíssim i vam estar molt atents ja que l’espectacle va ser molt variat i divertit. El Pep i la seva companyia ens van transmetre com una nena que no té oïda, l’Irene, pot arribar a sentir més que una persona que hi sent. A través de contes i cançons ens vam endinsar en un món meravellós i molt actual. I vam poder veure instruments molt peculiars que no estem acostumats a veure!
Voleu espiar una mica?

2 thoughts on “EL MÓN D’IRENE

 1. Paula

  Ha sigut molt xulo l’espectacle! Ens ha agradat moltissim i hem cantat molt!
  Moltes gracies Pep López!

 2. Pep López

  Moltes gràcies a vosaltres per venir al teatre i per cantar tant i tan bé!
  Espero tornar-vos a veure algun altre dia perquè moltes altres històries per explicar-vos.

  Una abraçada.
  Pep López i Cia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *