Cicle Mitjà

Els alumnes de 3r al Museu d’Idees i Invents de Barcelona

El passat dilluns 17 d’octubre els alumnes de 3r de Primària vam poder gaudir d’una visita al Museu d’Idees i Invents de Barcelona. Va ser una experiència molt divertida i enriquidora, ja que aquest any a l’escola farem tots el projecte dels Invents, per tant vam aprendre moltes coses per al nostre projecte.

 

Els alumnes de 4t recollim els fruits del treball fet

Després de tot el curs cuidant l’hort de l’escola hem pogut començar a recollir el que hem plantat. I també l’hem pogut assaborir. Els enciams estan boníssims i l’escarola també.

 

 

TORNEIG D’ESCACS ESCOLA ANTONI GAUDÍ:

Els alumnes de 4t treballem, L’HORT

Durant aquest curs els alumnes de 4t fem el projecte de l’Hort. Durant tots aquests mesos hem fet diverses activitats: taller de compostatge, visitar l’hort de l’IES Terra Roja i sobretot tenir cura del nostre propi hort, el de la nostra escola. Aquí teniu un recull de fotos del que hem estat fent.

Els alumnes de 3r van al teatre

Els alumnes de 3r hem anat a veure l’obra de teatre dels Carters. Ens ha agradat molt!!

Benvinguts a l’escola

 

Visitem els mossos d’esquadra (4tA):

El Jose Luis i la Manoli són mossos d’esquadra de Santa Coloma encarregats de fer de relacions públiques amb la comunitat. Visiten comerços, comunitats, entitats, escoles, instituts i associacions buscant la proximitat i la complicitat entre policia i població. A nosaltres ens van explicar molt bé com funciona el cos de policia i totes les seves tasques:

Cantata 2015:

Divendres 15 de maig, al teatre Sagarra, i dilluns 18 de maig de 2015, a l’Auditori Can Roig i Torres,
alumnat de les escoles Antoni Gaudí, Banús, Fray Luis de León, Jaume Salvatella, Lluís Millet, Mercè Rodoreda, Tanit i Wagner han posat en escena la cantata La comèdia del gall.

Aquesta cantata ha estat preparada per les mestres de música i el seu alumnat, dins del grup de treball de música del Pla de Formació de Zona, i la seva representació s’emmarca en la IX Mostra d’Arts Escèniques del Pla Educatiu d’Entorn de Santa Coloma de Gramenet.

Els alumnes de 4tB ens expliquen com han preparat una cantata:

Participem en el programa CROMA de la Universitat Autònoma

Programa CROMA on PhotoPeach

Visitem els mossos d’esquadra (4tB):

El Jose Luis i la Manoli són mossos d’esquadra de Santa Coloma encarregats de fer de relacions públiques amb la comunitat. Visiten comerços, comunitats, entitats, escoles, instituts i associacions buscant la proximitat i la complicitat entre policia i població. A nosaltres ens van explicar molt bé com funciona el cos de policia i totes les seves tasques:

Aprenem seguretat viària

Visitem el ZOO

Projecte de 3r: Santa Coloma

Dia de la primavera:

El dia 28 de març els nens i nenes de 4t van celebrar el dia de la primavera plantant diferents tipus de plantes per donar una nova imatge al “parc del motocros”, el que coneixem com la Serra d’en Mena, un espai que es vol reaprofitar perquè tots els ciutadans de Santa Coloma tinguin un espai de lleure de qualitat.

Visita a l’Auditori de Santa Coloma

Els nens i nenes de 3rA van treballar el text expositiu i descriptiu. Aquí teniu un exemple

bloc

Els alumnes de 4t participen en el dia de la primavera a la Serra d’en Mena a Sta. Coloma. Ens expliquen en què consisteix:

Els nens i nenes de 4t van visitar el zoo de Barcelona

Programa de ràdio de 3rB sobre l’obra de teatre que van veure al Teatre Sagarra

3rB ens explica la seva visita al Teatre Sagarra per veure l’obra del “Petit príncep”:

Programa de ràdio sobre el teatre de 4tB

La classe de 4tB ens explica la novetat del teatre a l’aula per aquest curs escola. Felicitats per aquest programa!

MATEMÀTIQUES DIVERTIDES!

Qui ha dit que les matemàtiques son avorrides???
Els nens i les nenes de 3rA i B ens ho passem d’allò més bé fent matemàtiques.
Estem desitjant que arribi dilluns per poder fer jocs matemàtics: jugar amb geoplans per fer figures geomètiques, practicar “problemes amb recompensa”, jugar a l’UNNO, carreres de multiplicar, figures amb el tangram… uff! Moltes activitats divertides que ens serveix per recordar, aprendre i aplicar els coneixements que ja sabem o estem estudiant a classe.
Cada trimestre, per grupets, passem un joc a un altre! I cada trimestre tindrem jocs nous. Saps com es juga al pentòmino? I al mastermind? Aquests seran alguns del jocs que tindrem durant el proper trimestre.
I més novetats… Rummy! Col•loca en línia!…
Com ens agraden les matemàtiques! Mireu, mireu…

 

3r A fa el seu segon programa a la ràdio de l’escola:

Els nens i nenes de 3rA ens expliquen la tornada de vacances després del Nadal:

Tallers de Cicle Mitjà

tallers mitjà from Escola Antoni Gaudi on Vimeo.

PRIMER CONCURS DE TAULES DE MULTIPLICAR DE TERCER

Els nens i nenes de 3rA i 3rB han participat al primer concurs de taules de multiplicar. Han estat uns dies plens de nervis i emocions!!
Tots els nens i nenes hem estudiat a casa i a classe les taules de multiplicar del 1 a la del 5.
El dia 19 de novembre va ser el gran dia!!
Tots, ben concentrats, van seguir les normes del concurs i van sortir tres guanyadors. Voleu saber quins???
Mireu…

guanyadors 1r concurs de taules

Esperem amb moltes ganes el Segon Concurs de taules. Aquest ja serà més difícil… serà les taules del 6 al 9!!!

PROGRAMA DE RÀDIO

Els nens i nenes de 3rB ens expliquen el recorregut que van fer per la nostra ciutat. Estan treballant en el projecte sobre Santa Coloma. Felicitats, un gran programa.

Projecte de l’Hort

PROGRAMA DE RÀDIO

Els nens i nenes de 3rA ens expliquen algunes novetats der l’escola per aquest curs. Gràcies per la vostra col.laboració i fer aquest programa tan aviat!.

FEM UNA POSTAL
Avui 22 de maig del 2.014 els alumnes de l’agrupament flexible de català hem fet una postal i la hem portat a la bústia.

Llegim en parella

Aquest curs els alumnes de tercer participem dins el projecte Llegim en parella. Aquí us deixem una mostra de com ho fem, esperem que us agradi.

Sortida als Kars de 3r
Els alumnes de 3r vam anar a fer una sortida a l’Ecometròpoli, vam muntar en Kars i vam veure una exposició dels boscos de la Serralada de Marina.

Aqui teniu les fotos…

L’hort urbà

Els alumnes de 4t A i 4t B hem anat a fer una activitat sobre l’Hort urbà, així després ho podrem posar en pràctica en el nostre taller de l’hort.

reciclatge creatiu:
Els alumnes de 3r A i 3r B hem anat a fer una activitat amb materials reciclats. Si vols veure què hem fet, mira, mira…!!!

working feelings!!:
la foto

Un comentari a “Cicle Mitjà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *