LA SARDANA I LA JOTA EL DIA DE L’ERMITA

Des de fa 18 cursos, AMPA i l’escola Enric Grau Fontseré, amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista i l’Ajuntament de Flix organitza la ballada d’una sardana el Dia de l’Ermita.

Per tant, un cop més, ens complau convocar tots els alumnes i totes les alumnes dels cicles mitjà i superior, el dia 6 d’abril, a les 12 del migdia a la plaça de l’ermita, per tal de ballar una sardana i una jota, la qual, la cobla tindrà la gentilesa d’interpretar especialment per a ells i elles.

Confiem que tots els pares i totes les mares animin els seus fills i les seves filles a participar-hi.

ermita2015

Des de l’àrea d’Educació Física ens complau animar-vos a que pares, mares, fills i filles participeu en la Cursa de les 1000 escales que organitza la Regidoria d’Esports de Flix i Bar l’Escala el proper divendres 25 de març a les 5 de la tarda.

Més informació la trobareu al web del poble www.flix.cat

This entry was posted in 2015-16, Dia de l'Ermita on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *