L’OBRA SOCIAL I L’ESCOLA

 

L’Obra Social col·labora amb l’escola amb l’adquisició de 3 prestatgeries que es destinaran a biblioteca escolar a Educació Infantil.

Director de la sucursal de La Caixa de Flix i Director de l'escola signant

Director de la sucursal de La Caixa a Flix i Director de l’escola signant

 

Actualment, al passadís d’Eduació Infiantil, es fan servir taules, la seva substitució per les prestatgeries millorarà l’estètica del lloc, la qual cosa confiem que ajudi a crear un clima que estimuli la canalla a llegir més.

Des de principi de curs un grup de mares de l’AMPA treballen coordinadament amb la Comissió de Biblioteca en la millora estètica de diversos espais de l’escola per tal d’animar a la lectura al nostre alumnat.

Finalment i reprenent el tema inicial, serà l’AMPA qui s’encarregarà de l’adquisició, transport i muntatge de les prestatgeries adquirides amb la col·laboració de l’Obra Social.

This entry was posted in 2015-16 on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *