CASTANYADA 2015

A mig matí, castanyeres i monstres sortien de l’escola per anar a recollir les castanyes a l’escola bressol i a la residència de la gent gran. Just entrar del pati, matinal de terror a l’escola i recollida de castanyes.

CastanyeresMonstres2015

Pels vols de 2 quarts de 3 de la tarda les torradores començaven a treure fum anunciant el que seria una gran festa.

Puntualment els flabiols de sisè posaven les primeres notes d’una tarda amerada de música i festa. Tot seguit, tota l’escola ballava el Ball de la Castanya i, sense treva, classe darrera classe sortia a la pista coreografiant el Ball d’Entrada de Gitanes. Tot seguit, ball modern, castanyada i felicitacions als iaios, iaies i pares que les van torrar. Quines castanyes!

Ball de fi de festa i una altra Castanyada escolar al pot!

El nostre agraïment a l’AMPA, a l’Ajuntament i molt especialment als iaios i iaies de la residència que van venir a compartir la tarda amb nosaltres.

41 thoughts on “CASTANYADA 2015

 1. Anas MA

  Per a mi la experiència de la festa de la castanyada ha sigut extraordinaria, m’ha agradat molt per que
  hem ballat molt be , hem menjat castanyes …
  El que menys m’ha agradat ha sigut al matí, quan van vindre els monstres per que no feien tanta por com l’any passat, peró a part d’aixo m’ha agradat molt.

 2. Belén R

  Aquest any me va agradar quan van tocar els flaviols, perqué tocaba la meva germana. Les castanyes també m´han agradat molt perqué no les van fer ni molt crues, ni molt torrades, estaben al seu punt.
  El ball de gitanes, al fer la reverència al final també ho he trobat molt bonic ja que ha estat diferent als altres anys i la cançó del ball modern també m´agradat molt perqué va ser escollida per tota la classe i jo també la volia, així que aquesta castanyada per a mi, a sigut la millor de totes.

 3. Nesserine GH

  Ami ma agradat la castanyada molt perqué los Valls han sigut mol bunics ames mo vaix pasa mol be i le castanyes eren molt bones, lo que mes hem va agradar ere quan lo de P4 ho van poguer fer a pas de galop i em va pareixer molt be, i va ser molt llarga la castanyada .

 4. Cristina MB

  Hola! La Castanyada d’aquest any, per la meva opinió va ser molt divetida. El que més em va agrdar va ser l’últim ball de gitanes, crec que ens va quedar força bé i hem millorat molt de 1r fins on estem ara, igual que tots els nens de l’escola!
  Gràcies a l’Ampa, als professors i a tots els pares i mares que ens han ajudat i a totes les persones que han vingut als assajos a l’hora del pati per haver gaudit amb nosaltres la nostra última castanyada! Sort per la propera colla de 6è! (2005)

  Gràcies, petons adéu.

 5. Ainara RA

  Aquest any m´ha agradat molt la castanyada perqué els flaviols els tocavem nosaltres i es una cosa nova per a naltres, el ball modern tambe el vam organitzar, que per cert ens va quedar molt bonic tot i que era força dificil per als mes petits, el ball d´entrada de gitanes era bastant complicat pero em va agradar molt com ho van fer totes les classes, i les castanyes d´aquest any estaven mes bones que uns altres anys. Aquesta castanyada ha sigut la meva ultima, per a mi i pera tots els de sisé, ja que a sigut la ultima almenos he passat la millor castanyada de la meva vida!

 6. Berta SA

  A mi, al matí, el que em va agradar va ser veure a les castanyeres, totes elles van ser realistes i semblaven velletes de veritat, les felicito a totes per com ho van fer. Pel que fa als monstres, no em van fer por. Per la tarda m ho vaig passar molt be amb els meus companys de 5è, a mi em va sorprendre molt veure als de P-4 fent el pas de galop.

  Jo espero que els de 6è ho hagin disfrutat molt, perque l’any vinent ja no hi seran!

 7. Armand FC

  A mi aquest any la castanyera m’ha agradat molt perque hem ballat molt be, les castanyes jo com aquestes sol ni menjo una vegada a l’any i es a la castanyera. Penso que aquest any els monstres no han espantat gaire be ho potser es perque nosaltre ja som de cinque pero del demes tot be m’ho vaig pasar molt be.

 8. Africa BJ

  A mi em va agradar molt la castanyada perquè és el meu últim any i vam poder fer el ball modern de xeic “TORNAREM” vam ballar el ball de la castanya, els flabiols van tocar una cançó, vam ballar el ball de gitanes
  i per últim el ball de xeic és la meva ultima castanyada i meu vaig passar molt bé per ultim vam menjar castanyes ens vam ficar a ballar cançons de curssos passats.

 9. Èric MS

  La castanyada d’aquest any per mi a sigut la millor perque nosaltres vam organitzar el ball, vam tocar amb el flabiol i vam ballar molt be el ball d’entrada de gitanes la meva classe crec que o a fet molt be i els de l’altra classe tambe sobretot primer, segon, tercer, quart, cinque i sisé també m’a agradat molt el ball de la castanya i grcies al pares i mares i l’ampa per fer les castanyes tant bones i per ajudarnos.

 10. Pau RM

  Em va agradar molt la castanyada, especialment el ball d’entrada de gitanos, i les castanyes, perquè aquest any no em va tocar cap de podrida. Em va agradar la cançó de ball modern, i també el matí perqué no ens van manar deures i perquè van vindre es monstres i les castanyeres. L’unic que no em va agradar del matí va ser que sols van fer els panellets els petits i els grans no. Espero que l’any que ve que fare sisè ho pasarè molt millor.

 11. Alexandra T

  Este any, sera l´últim any, jo mu vaig passar mollt bé, tocar amb los flabiols, el ball modern.. Crec que tot
  ens a quedat força bé, lo que mes m´ha agradat a sigut el ball moder, mes que res em va fer molta il·lusio fer-lo am els companys i ansenyarlon a tots els alumnes, va ser molt divertit!! Tambè el ball de gitanes, tot hi que ens aguesim equivocat en algun tros jo crec que ens va quedar molt xulo.
  I par ser, les castanyes deste any an sigut superbones!! Felicito als que les an fet.

 12. Júlia AA

  A mi m’ha agradat molt la castanyada perque els balls han sigut molt bonics i també m’ho vaig passar molt bé. Les castanyes estaven molt bones. Els de 6é van tocar molt bé els flaviols i van ballar molt bé. L’any que bé ja ens toca a nosaltres tenir la responsabilitat de tocar bé el flaviol, i sol vull felicitar a tots els nens i nenes de tota l’escola perque ho van fer força bé.

  Júlia AA

 13. Núria LM

  Com cada any m’agradat molt veure els petits perquè son molt graciosos, tambè m’han agradat les castanyes estaven molt ben torrades. El ball ha estat bastant bé però cansava una mica.
  El que menys m’agradat han sigut els monstres perquè no feien tanta por com l’any pasat.
  Però a estat molt bé i molt divertida.

 14. Emma ER

  Aquest any a la castanyada m’ho vaig passar molt bé. El que més hem va agradar van ser les castanyes, el ball d’entrada de gitanes i l’últim. No em van agradar gens els monstres, no feien gens de por, castanyeres em van agradar més que els monstres.

 15. Judith SM

  Aquest any que em fet la castanyada, m’ha agradat molt perquè nosaltres vam tocar els flabiols, i m’ha agradat mes que els altres anys. Perquè nosaltres vam fer tots los passos de tornarem. I tota la escola la va ballar! I també perquè penso que el vall de gitanes nos va quedar molt be. I la meva opinió es que alguns ho haurien de millorar. I bona sort als propers 6è.

 16. Nerea AH

  Hola! Aquest any de la castanyada ha sigut inoblidable!, pel matí, el que més em va agradar va ser quan vam baixar cap a l’escola bressol Pam i Toc , els hi vam anar a recollir les castanyes i a tocar el flabiol, eren molt guapets! I també quan vam anar per les classes recollint totes les castanyes dels nens i espantant-los. Per la tarda el que més em va agradar va ser quan vam tocar el flabiol, quan vam ballar el ball modern i el ball d’entrada de gitanes. Quina pena que sigui l’últim any que estiguéssim a l’escola!.

 17. Clàudia TL

  Aquest any m’ha agradat molt la castanyada perquè ha estat l’últim any i m’ho he passat molt bé: al matí visitant totes les classes de l’escola, la residència i la escola bressol. I a la tarde tocant el flabiol i fent figures al ball de gitanes, fent el ball modern, menjant castanyes…
  No m’agrada que sigui l’últim any i trobo que la música a vegades és tallava i sonava massa fluix.

 18. Isaac S

  Em va agradar molt el ball modern el que més em va agradar va ser fer el ball menja castanyes i fe fer el ball d’entrada de gitanes. Ens va sortir molt bé va ser un ball molt bonic a tota la gent del public lis hi va agradar molt el ball moder i el balla d’entrada de gitanes, per a mi la classe que va balla més bé va ser la classe de 6é va ser molt divertit

 19. Hugo SL

  A mi aquest any m’ha agradat molt sobretot el ball modern ” Tornarem” perquè era el que haviem triat la nostra classe. Jo crec que al ball modern hem estatuna mica fluixos. El que em va agradar més del ball de gitanes va ser quand tots ens vam ficar en fila horitzontal. Per a mi les castanyes estavem molt fetes i algunes no es podrien obrir. Però per lo demes em va agradar molt i espero que l’any que ve sigui igual o millor

 20. Pol CE

  A mi la castanyada em va agradar molt perquè tots els nens i nenes van ballar molt bé i vam menjar castanyes, que per cert estaven molt bones. L’unica cosa que no em va agradar van ser els monstres perquè aquest any no feien tanta por com els altres anys.

 21. Ainhoa GA

  Hola, aquesta castanyada ha sigut molt divertida, sobretot pels monstres i castanyeres, perquè em anat a l’escola bresol, a la residencia, i alli em tocat els flabiols, després vam anar a esmorzar, i despres va ser el que més em va agradar, perque tots els nens van tenir por dels monstres. A la tarda no ser si va ser divertida, perquè no vaig poder venir

 22. Minnie E

  Per a mi la castanyada va ser una passada! El mati em va agradar perque les castanyeres es pareixien a castanyeres de veritat. Peró els monstres no fiquaven ganes i no feien por. Peró la tarde em va encantar! Tots els ballls eren molt bonics, algunes de llargues algunes de curtes… I sobretot em va encantar menjar castanyes!

 23. Sira BJ

  A mi la castanyada em va agradar força, perquè el ball d’entrada de gitanes era més complicat, ens el vam inventar nosaltres i ens va sortir prou bé!!! I també pel ball modern que vam poder fer i disfrutar, ja que al ser els grans vam organitzar els altres cursos, ensenyar-los el ball… Tocant el flabiol he de dir que vam sonar molt bé. El que no em va agradar va ser que se’m va fer curt, per l’any que ve proposo que es fagi durar la festa fins les cinc! Que tothom la disfruti perquè ara que s’ha acabat tornaria a aquell dia per tornar-lo a viure!

  Sira BJ

 24. Victor MM

  Aquest any a mi m’ha agradat molt la Castanyada perquè érem els mes grans. Podíem tocar el flabiol! Vam preparar el ball modern per a que els altres cursos el ballessin! Vam ballar el d’Entrada de Gitanes que, per cert aquest any podíem fer el pont! Ens va sortir força bé, igual que a les altres classes i vam menjar castanyes que, per mi estaven molt bones! Era la ultima Castanyada que nosaltres faríem (els de 6è) i per això Vaig passar-m’ho lo millor que vaig pogué. Agraeixo a els que col•laboren per a que aquesta festa sigui possible (mestres, pares i mares de l’Ampa …).
  Se que els següents cursos que faran sisè també ho faran molt bé.

  Una salutació i adéu.?

 25. IAN GG

  Em va agradar molt la castanyada d’aquest any perque al mati vam marxar del cole i vam anar a la residensia a ensenyar les nostres disfreçes, despres vam anar a la guarderia a veure els nens petits i recordar quan jugavem a la guarderia. Quan vam arribar al cole resulte que ja era hora del pati o sigui que ens vam tindre que amagar a la biblioteca perque portavem disfreçes i no voliem que sabesin qui era monstre i qui no. Quan es va acavar el pati i tots van anar a clase vam aprofitar para asustarlos. A la tarde vam fer la castanyada i vam ballar algunes cançons com per ejemple “Tornarem” i para finalitzar vam menjar unes quantes castanyes pero jo no vaig menjar moltes perque no m’agraden molt i tambe ens vam pintar la cara de negre amb les castanyes.

  PD: espero que a l’institut tambe fasin castanyada perque es un dia molt xulo.

 26. Víctor

  A mi em va agradar molt la castanyada els monstres i les castanyeres, va ser molt divertit però no em va agradar la música. Els mostres no van fer por i les castanyeres van fer riure però va molar molt la castanyada estany perquè els balls van ser molts bonics i xulos i les castanyes estaven molt però molt bones.

 27. Thomas MM

  El dia 31 d’Octubre era el dia de la castanyada per la tarda celebràvem balls i tot.
  Va arriba la tarda i tots nos vam asseure a la grada menys los de 6è i els de 5è perquè ho van demanar los mestres i també perquè érem los mes gran de la escola, van comença primer els de primer desprès los de segon després els de tercer i els de quart i els de cinquè i desprès érem nosaltres ho vam fer bastant be. Vam ballar el ball modern com se va acabar el ballar tots para menja les castanyes va arriba l’hora de marxar.

 28. Mohamedjc

  A mi em va agradar molt la castanyada tot i que era el meu últim any va ser tot com jo volia perfecte per cert les castanyes eren molt bones el mati em va passar molt ràpid però ho vaig gaudir molt em va agradar el ball de gitanes nostre tot i que vam fer alguns fallos vaig aprofitar tots els minuts i segons perquè era el meu últim any va ser la millor festa de l’any de moment.

 29. Daniel MB

  M’ha agradat molt la castanyada enguany, com la resta d’anys, tot i que era el nostre últim any. El ball modern m’ha agradat molt, sobretot la cançó que hem triat, tot i que la coreografia no l’hem fet gaire fàcil. El ball d’entrada de gitanes no ens va sortir gaire bé a nosaltres, però m’ho vaig passar molt bé. Les castanyes estaven molt bones enguany. Espero que sigui igual l’any que ve, ho dic pels que vindran.

 30. Iman SA

  La Castanyada d’aquest any va ser molt divertida, el que més em va agradar va ser menjar les castanyes i ballar el ball de gitanes, i el que menys em va agradar va ser el monstres, no feien gens de por. El que jo milloraria d’aquesta castanyada seria que hi haguessin més castanyes per a menjar. Espero que la Castanyada vinent entre tots féssim una coreografia perfecta.

 31. Albert PB

  La festa de la Castanyada hem va agradar molt perquè vam menjar castanyes ballar canços el que més hem va agradar va ser la entrada de gitanes sobretot el pon i el final, les cançons modernes que vam ballar van se Tornarem Les Catarres i Músic del carrer espero que els proxims alumnes de 6è s´ho passin tan bé com nosaltres

 32. Cristian

  A la Castanyada pel matí ens vam disfresar no tots pero molts nens i nenes, vam pasar per l’escola bresol i tambe per la residencia i a la recidensia ens van dir que podriem anari a les 18:00 hores a menjar panellets, tambe els vam tocar una canso amb el flaviol i els vam espantar sense mascares. despres vam tornar a l’escola i vam tenir que portar el menjar als nens i nenes que estaven disfresades.
  A continuaciovam pasar per les classes a espantar els nens i nenes de tota l’escola i despres van passar le castanyeres a recollir les casatnyes. Per la tarda vam tocar el flaviol , vam vallar el vall de la castanyada el vall d’entrada de gitanes i el vall modern.
  Em va agradar molt i espero que a l’institut u tornecim a fer.

 33. Xavi MS

  Per a mi la castanyada m’agradat molt que els de 6è toquéssim la cançó de la castanya i féssim el pont al ball de gitanes. També m’agradat que les castanyes estaven mol bones gracies als col·laboradors de l’ampa de l’escola. El ball modern que el vam assajar el vam penar vam proposar idees noves i en ha quedat molt bonic tot i que es una mica difícil per als de P3,P4I P5 però el hi va sortir bastant bé. ha sigut la meva ultima castanyada i mai l’olivaré adéu.

 34. Irene

  enguany m’ha agradat molt la castanyada perquè les castanyes molt bones els monstres també man agradat.

 35. Carla F.D

  M’ha agradat molt aquesta castanyada perquè les castanyes estaven molt bones, el que mes m’ha agradat ha sigut menjar castanyes i el ball de gitanes. El que jo milloraria que els monstres fessin mes por.

 36. Cèlia CQ

  La festa de la castanyada em va agradar molt, sobretot les castanyeres, pero els monstres no els vaig veure, mai m’han agradat , pero els meus companys em van dir que no van fer massa por.

  A la tarda vam ballar i menjar castanyes, jo no vaig menjar de castanyes perque no m’agraden pero la meva mare que les va probar em va dir que estaven boníssimes.

  Ara hem d’esperar la festa de la castanyada de l’any que ve!!!

 37. Albert Alberich Bages

  Hem va agradar molt. El que em va agradar mes van ser les castanyes que per cert estaven molt bones. Gracies a tots els que vau fer possible aquesta experiència. Gracies a tots

 38. MariaDemetrioSantiago

  La Castanyada va ser molt bonica, però lo que no em va agradar molt va ser el volum de la música perque estava molt fluixa.Però apart de aixó m’ho vaig pasar molt be i sobretot cuan vam ballar la canço de “tornarem” va ser una chulada total a i tambe les castanyes estaven !!!riquisimes!!!.Quina pena que sigo el ultim any però sempre ens quedara el record.

  Gracies a la nostra escola per fer que aquestos anys estigem molt felisos.

 39. Gabriel

  Al arribar al col•legi vam començar a fer classe normal, però després ens vam disfressar de castanyeres i altres de monstres. Vam anar als jubilats on vam tocar la cançó de la castanyada amb la flauta.

  Hen va a grada molt .

 40. Ada BM

  Em va agradar molt participar com a castanyera aquest any, làstima que és l’últim any i no es repeteixi per nosaltres l’ any que ve.
  Tots els balls d’ entrades de gitanes, de la castanya i el ball modern va sortir de fàbula.
  Gràcies a tothom que va col·laborar per aquesta experiència única

 41. ismaillaradji

  M’agadat molt quan estàvem fen el ball de gitanes perquè al final ens va sortir bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *