TRET DE SORTIDA

Tret de sortida al curs 2015-16.
Les vacances viuen els seus darrers dies. Els mestres i les mestres ja són a peu de canó des del dia 1. Avui donem la benvinguda a les famílies de la canalla que enguany s’incorporen a P3: A les 6 de la tarda reunió a la biblioteca de l’escola.
Una escola que engany comença amb novetats pel que fa a professorat. Tornem a tenir un P3 força nombrós, la qual coda té la seva part bona, l’hem desdoblat i ens han dotat amb una mestra nova d’Eduació Infantil, la Meritxell que ens ve de Lleida i serà la parella pedagògica del mestre Miquel.
Ha augmentat el nombre d’alumnes de 1CI, amb la qual cosa, també l’hem desdoblat i tenim mestra nova, La Berta que ve de Castelló i, per poc temps, compartirà curs amb la senyoreta Dora, que es jubila.
Parlant de jubilacions, enguany no tindrem ni a la senyoreta Paquita, ni a la senyoreta Joana que continuen aixecant-se de bon matí, però, no per venir a Flix, sí per anar a caminar i gaudir de la tan merescuda jubilació. Aleshores, dos mestres nous, Miquel que ve de Maials i farà 1CM i, Remei que es de la casa, la xiqueta de Fermina i Josep, ella està a 2CS compartint curs amb la senyoreta Rosa.
Tot plegat farà que poguéssim encetar aquest nou curs amb tota normalitat.
Però, encara hi ha més novetats, tenim nova AMPA amb Erika a la presidència, Gemma al secretariat, Cristina a la tresoreria i fins una dotzena més de col·laboradores. Dic col·laboradores perquè m’ha semblat entendre que totes són… Per cert si algú troba a faltar cognoms als noms és aposta, per allò de donar emoció a la situació. Si veniu a les reunions us desvetllarem el secret.
Parlant de reunions, com ve sabreu, l’escola les considera molt importants. El curs passat, no hem esbrinat perquè va baixar l’índex d’assistència. Les reunions de pares és un primer contacte escola-família, ens recordem que tots cerquem el mateix, que cal estirar plegats i en la mateixa direcció, que podem confiar els uns amb els altres… el contrari, la no assistència, més quan no es justifica, desvirtua l’acció educativa tant de l’escola com la de família.
Hi ha qui pensa que la tasca desenvolupada a l’escola no l’avalua ningú, no es pas així, l’escola té una avaluació interna i una avaluació externa i, dins d’aquesta avaluació interna un dels seus indicadors és l’índex de d’assistència a les reunions de pares i mares d’inici de curs. No falteu!
Res més, recordeu que el 14 a les 9 del matí tenim una cita.

This entry was posted in 2015-16 and tagged on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *