JORNADA DE PORTES OBERTES

Com ja va sent habitual, dimecres 27 de maig l’escola va rebre a 2 quarts de 10 als pares i mares els nens i les nenes dels quals començaran P3 aquest curs que ve.

Les famílies interessades van ser rebudes per Joan-Ramon Ferrús el director i, Miquel Alba mestre d’Eduació Infantil. Rera una benvinguda i l’alegria de veure com exalumnes retornen ara a l’escola com a pares i mares novelles, es va fer un recorregut per l’edifici del que serà l’escola dels seus fills i filles el curs vinent. Aules ordinàries, aula de música, aula de psicomotricitat, menjador… Al temps que, amb una petita exposició fotogràfica, se’ls hi van explicar un seguit d’activitats que du a terme l’escola, incidint en aquelles que destaquen per la participació de les famílies, aprofitant per recalcar la importància que té per a l’escola la col·laboració de les famílies.

En el decurs de la visita, les mestres d’educació infantil van tenir la gentilesa de compartir una estona del desenvolupament de les seves classes: els hi van dedicar una cançó, van poder veure com treballaven amb la pissarra digital…

Finalment la visita va acabar a la biblioteca amb una roda de preguntes i un seguit de reflexions sobre l’educar avui.

Però, això no s’acabava aquí, perquè mestre mares i pares estaven a la biblioteca, els nostres i les nostres futures alumnes iniciaven la visita de la nostra escola acompanyats i acompanyades de la directora i el personal educatiu de l’Escola Bressol.

Per part de la nostra escola valorem molt positivament aquest primer contacte, ara queda pendent una reunió de traspàs d’informació escola bressol-escola i una reunió d’inici de curs amb les famílies, on s’informarà més detalladament sobre aspectes organitzatius i metodològics de l’escola i, si algun pare o mare no ha pogut assistir a la jornada de portes obertes, en acabar la reunió, tindrà l’oportunitat de fer un cop d’ull a les instal·lacions.

Aquesta reunió es durà a terme abans de començar el curs i s’anunciarà per Ràdio Flix i eBando.

 

This entry was posted in General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *