FESTA DE LES CIGONYES 2015

Esdeveniments com aquest són una bona excusa per fer un parèntesi en la nostra quotidianitat i gaudir amb els nostres fills i filles d’una activitat en comú, és per això que des de l’Escola i l’Ajuntament de Flix es proposa:

Aquest dissabte 2 de maig a les 10:00 h., es celebrarà la II Cursa de les Cigonyes a la Reserva Natural de Sebes. Hi haurà dos itineraris de 5 i 10 km que es podran fer caminant o corrent (incripcions a www.runedia.com). També hi haurà curses infantils (que no requereixen inscripció prèvia), sorteigs i servei d’acollida per nens/es.

El dia següent 3 de maig a partir de les 10:30 h. tindrà lloc la XIII Festa de les Cigonyes amb espai nadó i jocs gegants de la companyia Xarranca i l’espectacle Kissu del Centre de Titelles de Lleida.

Es podrà accedir al Mas del Director amb trenet turístic.

També tindrem l’alliberament de cigonyes.

Es realitzarà una capta solidària al llarg de tot el cap de setmana de productes de primera necessitat per a nadons i donatius que es destinaran als serveis socials del Consell Comarcal.

 

This entry was posted in 2014-15, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *