EXPOSICIÓ DE LLIBRES SANT JORDI 2015

Des d’aquestes línies us convidem a visitar la nostra exposició de llibres aprofitant que veniu a recollir els vostres fills i les vostres filles. L’exposició romandrà oberta la setmana de Sant Jordi i la següent.

Als passadissos de la planta baixa trobareu exposats una bona mostra dels llibres de lectura adquirits aquest curs.

També, Just entrar, al costat de la porta de la biblioteca, hi trobareu exposada una mostra de llibres, els autors i les autores dels quals han estat alumnes de l’escola del nostre poble, no només de l’Enric Garu Fontseré, sinó també de les antigues Escuelas Nacionales.

IMG_4659

 

És així que exposem obres de:

A més de les dos publicacions de l’escola el llibre de poemes titulat Piemes (1991) i Les receptes d’en Cloret, aquest darrer encara a la venda.

Pel que fa a Xarim Aresté, enguany s’entrena com a poeta amb el poemari Catacumba Umbilical. Pel que fa a Carles Casadó Uribe, té dos títols al mercat i aquest Sant Jordi n’afegeix un altre, La decisió de Roger Bel.

Per acabar la  seva dedicatòria als exemplars de l’escola:

 

“Pel a l’escola Enric Grau Fontseré.

Pal de paller.

Gràcies per ensenyar-nos a ser.”

Xarim Aresté


“Per l’escola Enric Grau Fontseré amb tot l’afecte d’una infància viscuda amb passió en un poble que sempre tinc dins un racó del meu cor.

Desitjo que gaudiu i us ajudi a ser una mica més feliços tot valorant les delicadeses de la vida. Una abraçada.”

Carles

 

Nota.-  Agrairíem que si sabéssiu d’algun altre autor o autora ens ho diguéssiu. Gràcies.

This entry was posted in 2014-15, Sant Jordi on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *