CAP DE SETMANA FARCIT D’ACTIVITAT FÍSICA

Dissabte 11, a les 10 del matí 3ª Jornada de Bitlles Catalanes Escolars a Riba-roja d’Ebre amb participació dels i de les cracs de l’escola.

Diumenge 12 i organitzada per l’Ajuntament de Flix, XIV Caminada popular.

Una bona activitat per fer en família que des d’aquestes línies, Escola de Pares i Mares i Escola, us animem a participar-hi.

Aquest proper diumenge, 12 d’abril, es farà la Caminada Popular, que aquest 2015 assoleix la XIV edició. La sortida és a les 8 del matí a la plaça de l’Església i el recorregut anirà fins a la Garita de Riba-roja d’Ebre. La ruta curta comprèn 6,5 Km, efectuant-se la tornada en autocar; i la llarga, 18 Km, tornant a peu per Sebes. La dificultat tècnica és baixa-mitjana.

Web de l’Ajuntament de Flix.

This entry was posted in 2014-15, PCEE on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *