VISITA DE LA MARIA I LA MARINA


La Maria i la Marina són dos alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Flix que l’any passat van arribar a les finals del Certamen de lectura en veu alta. Ahir van venir a la nostra escola per explicar la seva experiència a l’alumnat de cicle superior.

Després d’una breu presentació la canalla els hi va fer preguntes relacionades amb l’esdeveniment en general, s’interessaven pel que elles havien sentit… Preguntes que la Maria i la Marina anaven responent, al temps que hi afegien tots aquells detalls que per elles havia esta significatiu. Van parlar de l’espai, el Nacional de Catalunya, del públic, 1000 persones, el jurat, personatges mediàtics del món de teatre, de les telenovel·les -la Riera-, del món de la cançó -Joan Dausà-, de les seves sensacions… Van aconsellar com enfrontar-se a la situació. “No penseu en res, sentiu-vos el personatge… no gesticuleu, el cos ferm que afavoreix la respiració…”

Finalment la Maria ens va fer un regal: va llegir.

Maria i Marina, Marina i Maria, plagiant al Foraster, sou molt bones!

Dijous a 2/4 d11 del matí, la Clàudia TL en la categoria de cicle superior i la Júlia AA en la categoria de cicle mitjà, estaran disputant la fase territorial del XI Certamen de Lectura en Veu Alta ala la Sala d’Actes dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre a Tortosa.

Des d’aquestes línies, tota l’escola els hi desitja molta sort!

This entry was posted in Certamen de Lectura en Veu Alta, Concursos on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *