Dia Escolar de la No-violènica i la Pau

Avui hem celebrat a la nostra escola el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. La cloenda de les activitats desenvolupades a classe a estat la cantada de dues cançons.

Segon de cicle superior ha interpretat el tema  Imagine de Jhon Lennon, amb acompanyament a la guitarra elèctrica de Mario i al teclat de Anna.

La segona actuació ha estat a càrrec de l’alumnat de cicle mitjà que ha interpretat el tema La festa de la Pau de la Pau de Dàmaris Gilabert, qui dins els actes de la Setmana Cultural de l’Escola de Música Municipal estarà a la nostra població el proper 7 de febrer.

DiaMundialPau

This entry was posted in 2014-15 on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Dia Escolar de la No-violènica i la Pau

  1. Remei Moreno

    Tots varen fer-ho molt bé amb el poc temps que teniem.
    Un agraïment a Mario i Anna que van treballar molt i van fer assajos extra

    Molt bé TOTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *