Tret de sortida al cros escolar

L’Esport Escolar a la nostra escola s’ha iniciat aquest curs amb 74 participants que fan atletisme, futbol sala i handbol. Els acompanyen un total de 13 entrenadors i delegats.  Una llista que s’anirà ampliant al llarg del curs amb altres proves com el tennis taula i les bitlles.

Com cada curs el CROS donarà el tret de sortida de les competicions dels Jocs Escolars. Aquest curs se’n faran 5 proves, una d’elles a Flix el dia 14 de desembre. Cal destacar que la nostra població acollirà un esdeveniment molt important d’aquest esport, la Final Territorial, que tindrà lloc el dia 8 de febrer de l’any que ve.

També us volem informar que l’escola tindrà 4 equips en competició, 3 de futbol sala i 1 de handbol. Les seves lligues començaran a partir del mes de desembre.

A banda del Cros, Flix també acollirà el 18 d’abril de l’any vinent la final comarcal de tennis taula i el 6 de juny la competició d’atletisme de P3, P4 i P5.

Com sempre us anirem informant de l’esdevenir d’aquestes competicions i proves aquí, al programa Fem Ràdio a l’Escola i als nostres blocs.

This entry was posted in 2014-15, Esport escolar, PCEE and tagged on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *