Primera reunió de delegats i delegades

Com a novetat emmarcada dins el Projecte de direcció que enguany encetem i anirem desenvolupant al llarg del 4 propers cursos, cada primer dimecres de mes, el delegats i delegades de classe es reuniran amb algun membre de l’Equip Directiu.

L’elecció dels i de les delegades de classe va venir precedida per una reflexió que, dirigida pel o per la tutora es va fer a classe, posteriorment, tothom qui volia va presentar candidatura. Va haver presentacions ben curioses: discursos, pancartes i discurs…

Per tal d’afavorir la participació les tres primeres candidatures representaran la classe al llarg del curs a raó d’una per trimestre.

Aquest curs i dins l’horari lectiu, cada classe gaudeix de mitja hora de tutoria, de la qual n’hi ha que s’aprofita  per formular, debatre propostes i acordar tot allò que posteriorment els delegats i delegades proposaran, debatran i acordaran en comissió.

L’objectiu és clar: viure la i en Democràcia a l’escola.

Des d’aquestes línies, felicitacions a aquesta primera fornada de delegats i delegades!

Delegats-des

This entry was posted in 2013-14 on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Primera reunió de delegats i delegades

  1. Pingback: Renovació de la comissió de delegats i delegades | Escola Enric Grau Fontseré de Flix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *