Ajornem el Carnaval.

La inseguretat del temps ha fet que direcció i AMPA, AMPA i direcció hagin hagut de decidir ajornar el Carnaval.

Com bé diu la dita mai plou a gust de tothom, i, el seu significat el podem aplicar tant al fenomen meteorològic, com a la decisió presa.

La rua del Carnaval escolar és un dels actes públics més nostrats i guarnits de la nostra escola. Al darrera hi ha l’esforç organitzatiu de l’AMPA, l’esforç de les families que han col·laborat en la confecció de les disfresses, el treball de la canalla (preparació del Discurs, Testament…) i, molt important,la il·lusió de la canalla. Qui ha passat per la nostra escola i no recorda amb enyorança els carnaval escolar?. Tot plegat demana prudència, més encara quan tenim altres dies per gaudir-lo sense  cap mena de recança.

De ben segur algun o alguna de les nostres alumnes, vostres fills i filles, poc acostumats i acostumades al no haurà arribat  a casa mostrant el seu disgust. Vet aquí una bona excusa per fer pedagogia de sofà: No sempre surten les coses com es vol, si no es fa avui es farà la setmana vinent amb més bones condicions i, recordar-los-hi que cal tenir confiança amb qui ha pres la decisió que, de ben segur, no ho ha fet a la lleugera, sinó ben al contrari i confiant fer-ho per bé.

 

This entry was posted in 2013-14, Carnaval on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *