Curs de català per a adults

A través del Consorci de Normalització Lingüística s’està intentant organitzar un curs de català per adults de nivell bàsic. Des de l’escola el recomanem molt especialment a pares i mares d’alumnat nouvingut, tot i això és obert a tothom. Per tal d’optar a la seva realització fan falta 20 inscripcions, però, com més n’hi hagin millor.

Tot i que el nivell és bàsic, tenint en compte que el curs és gratuït i a Flix, us animem a participar-hi, és una bona activitat per millorar el nostre català i afavorir la cohesió social de la nostra escola.

Actualment, el Departament d’Educació sempre que parla d’objectius assenyala com a primordials la millora de resultats i la millora de la cohesió social, ara tenim l’oportunitat de col·laborar-hi.

Organitza: Consorci de Normalització Lingüísitica.
Col·labora: Ajuntament de Flix, Escola de Pares i Mares de l’AMPA i Escola Enric Grau Fontseré de Flix.

This entry was posted in 2013-14, 2013-14, AMPA on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Curs de català per a adults

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *