L’AMPA diu NO ROTUNDAMENT a la llei Vert i les retallades

Els mestres i les mestres de Flix cedeixen el protagonisme de la vaga d’avui a les famílies.

Tot i no fer vaga donen tot el seu suport a la convocatòria feta per l’AMPA i han acordat lliurar a l’AMPA part del descompte que els hagés aplicat el Departament en cas d’haver-la fet,  per tal que reverteixi a nostra l’escola.

Pares i mares diuen NO ROTUNDAMENT a la Llei Wert i a les retallades, el 96,26% de l’alumnat s’ha sumat a la vaga i quedant reduïda la assistència a l’escola a  9 alumnes.

Ja és el segon cop que des de l’AMPA de l’escola s’insta a totes les famílies sumar-se a una vaga d’ensenyament i participar en actuacions en protesta de les retallades i en defensa d’una escola pública, de qualitat i en català:

http://blocs.xtec.cat/ceipflix/2013/04/23/setmana-de-movilitzacions/

http://blocs.xtec.cat/ceipflix/2013/04/26/dinar-reivindicatiu-segona-part/

Altres maneres de protestar:

 

 

This entry was posted in 2012-13, No a les retallades, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *