Resultats de les eleccions a consell escolar

Tal i com presagiàvem en un article anterior,  l’elevat nombre de candidatures ens ha dut a un rècord de participació, el 44,4%, superant el 33,23% de les darreres eleccions del 2010 i, superant el 35% que era un dels objectius que ens havíem marcat dins els nostres actuals acords de corresponsabilitat.

 

Distribució dels vots:

  • Muhammad Arain Sadiq: 16 vots (6,1%).
  • Isabel Guiu Mestres: 35 vots (13,3%).
  • Jordi Horta Pérez: 49 vots (18,62%).
  • Laura Jordà Affonso: 27 vots (10,26%).
  • Lourdes Larrosa Vilaplana: 67 vots (25,46%).
  • Crisitna Lazacano Millan: 66 vots (25,08%).

Aleshores són Lourdes Larrosa Vilaplana i Cristina Lazcano Millan qui entraran al consell escolar de la nostra escola en substitució de Pau Ballesteros Peral i Maite Jordà Galano.

Des d’aquestes línies agrair la tasca desenvolupada per Pau i Maite. Felicitar totes i cadascuna de les candidatures i, avançar la benvinguda a Lourdes i Cristina.

Com a president del consell escolar, agrair en nom de l’escola la participació d’aquest elevat nombre de pares i mares, lamentar i recollir la queixa d’aquells pares i mares que per qualsevol raó no han pogut venir a votar, prenent el compromís de comunicar-ho al Departament per tal que es prenguin les mesures necessàries i que en unes properes eleccions tothom pugui votar, ja sigui presencialment, ja sigui per delegació, ja sigui per…

Visca la foguera de Sant Antoni! Visca la nostra escola que avui la festa és grossa!

This entry was posted in Consell Escolar, Eleccions on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *