No va poder ser!

Ahir per la tarda l’equip aleví de futbol sala va perdre la Final Territorial Terres de l’Ebre contra l’Escola Puig i Cavaller de Gandesa per un ajustat 3-2.

Va ser un gran partit, igualat i emocionant fins al final. Als primers minuts es van notar els nervis i la tensió del moment als nostres jugadors, fet que va provocar que el primer quart acabés amb un 2-0 al marcador. Però lluny de desanimar-se, el Flix va poder igualar el marcador amb dos gols d’Adri. Quedava una part. Estava tot per decidir-se, però als primers minuts, després d’un gran contraatac, vam encaixar el definitiu 3-2. Ho vam seguir intentant i vam tenir oportunitats, però no vam poder igualar el marcador. Vam jugar contra un gran equip, el millor sens dubte de tots els rivals que hem tingut aquest any. Un equip que portava 6 anys jugant junts. A nosaltres que en portem 2, es va notar en algun moment aquesta falta d’experiència.

Equip, ha estat una gran temporada a les ordres d’Albert Pujol. Joan Palazón, Adrian Granados, Pol Alabart, Pol Candela, Sebastiam Helbrich, Josep Descarrega, Martí Nicolàs, Irtaza Sadiq, Arnau Pérez, Arnau Prunera, Arnau Cervelló i en alguns moments de la temporada Joaquin Astudillo, Oscar Torreblanca i Mohssin. A tots gràcies pel vostre esforç i implicació que us ha fet arribar fins aquí.

Sempre costa acceptar una derrota, però segur que d’aquí un temps apreciareu el valor que té i n’estareu orgullosos.

Sortiu i disfruteu!!!

 

3 thoughts on “No va poder ser!

 1. Mª Teresa Palau

  Hola!

  Aquest dissabte no vau guanyar però no passar res vau arribar molt lluny, sou el segons de les Terres de l’Ebre. l’important es saber guanyar i perdre.

  Anims, moltes filicitats per tots els bons resultats de la temporada

  Tere

 2. molly

  No passa res que no heu guanyat, sou els Segons de les Terres de l’Ebre, i per FLIX sempre sireu els millors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Albert

  Nois!! Avui he vist la notícia! Simplement Felicitats per fer el que heu fet aquest any, aquesta temporada es pot valorar amb un 10 un gran 10! actitut, resultats… tot perfecte! (tot i la rabieta de la final! que ho entenc jajajaaj) jo vull donar les gràcies a Ferran, per donar-nos el que necessitàvem quan ho necessitàvem, i estar amb nosaltres durant bona part de la temporada! gràcies tito! jajaja Una abraçada molt forta a tots i a seguir disfrutan de l’ esport! Ja sigui fent futbol sala o l’esport que sigui! Recordeu! l’esport ens ensenyar a viure, a créixer com a persones! Felicitats per la temporada!!!! INVICTUS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *