CLOENDA DEL CENTENARI DE LA RIUADA DEL 1907 I PLANTADA DE LA FREIXA

Dins els actes organitzats amb motiu de la cloenda del Centenari de la Riuda del 1907  i plantada de la freixa un any després, el nostre col·legi ha participant ballant una jota.

L’acte va començar amb un àudio que recordava els dissortats esdeveniments, tot seguit de la mà de Flexus teatre es representava la plantada i una parella d’alumnes nostres van ballar la jota, tal com ho van fer dos infants el 1908, concretament la filla de l’alcade i el fill de l’agutzil. A continuació i després d’un parlament de l’actual batlle de Flix, Pere Muñoz, una cinquantena entre nens i nenes del nostre centre van ballar la jota interpretada per la Xaranga de Pauls.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *