Ràdio “en directe”

xtecradio.gif

Fa uns dies vàrem rebre la proposta de Xtec Ràdio de participar en unes proves per fer ràdio en directe per Internet. Vàrem acceptar la idea i dilluns dia 10 de desembre de 12h emetrem un programa de 30 minuts, que es podrà escoltar des de qualsevol ordinador connectar a Internet que tingui instal·lat el programa RealPlayer, per fer-ho només cal clicar sobre la imarge que encapça-la aquest article.

Això si tot funciona com ha d’anar, ja que la informàtica té cops amagats. Per si de cas, sempre es poden escoltar els diferents programes des del web de l’escola, on trobareu un històric amb els programes nous i vells.

La graella de XTEC RÀDIO es completa altres dies de la setmana del 10 al 14 amb diferents aportacions d’altres centres que fan experiències de ràdio, l’objectiu final és anar confegint de forma col·laborativa una programació més o menys estable. Esperem que sigui possible, hi posarem el coll en la mesura que puguem.

L’emissió no virtual del programa “Fem Ràdio a l’Escola” la fem el segon dilluns de cada mes mitjançant l’emissora municipal de Flix, que emet al 107.4 de la FM. El “directe” de XTEC RÀDIO estarà gravat prèviament i serà el mateix que haurem emès a 2/4 d’onze per Ràdio Flix. Si ens voleu escoltar ja ho sabeu…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *