Comença el 3r Trimestre. Primera Setmana

Hola nens i nenes. Espero que estigueu bé. Ja queda menys per quan ens puguem tornar a veure cantar, ballar, tocar i fer música junts. Mentre cada setmana  us continuaré proposant activitats de cara a aquest 3r Trimestre que ara comença. Aneu mirant a dalt de la pàgina a la pestanya del vostre curs i cliqueu a  15 d’abril on podreu saber què us proposo aquesta setmana.  Us demanaré en alguna activitat que m’envieu alguna foto o petit vídeo del que heu fet. Ho heu d’enviar al correu aabella@escolaeuropa.cat. Si teniu algún dubte de com fer l’activitat també m’ho podeu comentar per aquesta adreça.

Els nens de la Coral Cant Màgic també us posaré alguna activitat aquesta setmana. Consulteu la vostra pestanya de dalt.

Continuaré cada setmana posant-vos una Audició de la quinzena. Mireu a la pestanya d’Audició de la quinzena. Escolteu-la amb la vostra família i comenteu què us ha semblat. Podeu desar un  comentari al blog.

Una abraçada

Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *