Vídeos d’activitats musicals Curs 2019-20

Els nens i nenes de l’Escola Europa han participat en  el projecte “Dona la Nota” amb la cançó “No ens desdibuixeu”. Amb els vostres treballs he editat aquest vídeo. Moltes gràcies a totes i tots.

Aquí us deixo uns vídeos recopilatoris  de les actuacions musicals del curs 2019-20 i de comiat.

 

 

Setmana del 21 al 28 de Maig

Hola nens i nenes. Espero que ja hagueu sortit a passejar. Poc a poc tornem a la “normalitat”. Preparats doncs, per fer aquestes noves activitats musicals que avui us proposo? Endavant doncs, podeu clicar la pestanya del vostre curs.

Una abraçada

Albert

3r Trimestre 2a setmana (22 d’Abril)

Hola nens i nenes, nois i noies. Com han anat les activitats proposades? He començat a rebre fotografies i vídeos tal com us vaig demanar i he vist l’entusiasme que hi poseu tant vosaltres com els vostres pares i mares que col.laboren. Gràcies. Us agrairia que m’anessiu enviant les tasques dins el termini d’una setmana si no hi ha una altra orientació. Per tant el que us demani avui tindrieu temps fins el dimecres de la setmana vinent.

Dit això ja podeu mirar a la pestanya del vostre curs a la data de 22 d’abril. Moltes gràcies

Una abraçada

Albert

Comença el 3r Trimestre. Primera Setmana

Hola nens i nenes. Espero que estigueu bé. Ja queda menys per quan ens puguem tornar a veure cantar, ballar, tocar i fer música junts. Mentre cada setmana  us continuaré proposant activitats de cara a aquest 3r Trimestre que ara comença. Aneu mirant a dalt de la pàgina a la pestanya del vostre curs i cliqueu a  15 d’abril on podreu saber què us proposo aquesta setmana.  Us demanaré en alguna activitat que m’envieu alguna foto o petit vídeo del que heu fet. Ho heu d’enviar al correu aabella@escolaeuropa.cat. Si teniu algún dubte de com fer l’activitat també m’ho podeu comentar per aquesta adreça.

Els nens de la Coral Cant Màgic també us posaré alguna activitat aquesta setmana. Consulteu la vostra pestanya de dalt.

Continuaré cada setmana posant-vos una Audició de la quinzena. Mireu a la pestanya d’Audició de la quinzena. Escolteu-la amb la vostra família i comenteu què us ha semblat. Podeu desar un  comentari al blog.

Una abraçada

Albert

Activitats per aquests dies 3ª Setmana

Hola nens i nenes, nois i noies. Com van aquests dies a casa? Espero que no pareu de fer coses malgrat aquest confinament .Avui us poso noves activitats. Per accedir-hi haureu d’anar a la pestanya del vostre curs que hi ha a la part de sobre del blog. No deixeu de mirar i escoltar la cançó que hem posat aquesta setmana com a audició de la quinzena. Aneu a la pestanya Audició de la quinzena.

Una abraçada per tots i totes.

Albert

 

Tornarem Lax’n Busto

Aquesta setmana us poso aquesta bonica cançó del grup de rock català Lax’n Busto. Transmet un missatge positiu. Fixeu-vos bé en la lletra:

Tornarem a ser grans, hi tornarem,
Quan sortim d’aquesta tempesta,
Que amaguem rere rostre indiferent,
Però cou i ens fa sentir que hi tornarem…

Escolteu aquesta meravellosa interpretació que van fer Virgínia Martínez, Salva Rocero i l´Orfeó Català.