El nostre alcalde, Àlex Mases, parla de civisme a l’alumnat de CS

Ahir divendres, 4 d’octubre, va venir a l’escola l’alcalde del nostre poble a fer-nos una xerrada sobre civisme i convivència ciutadana. Arran d’una sèrie de fets incívics reiterats a la nostra vila, les seves paraules ens van fer reflexionar i aprofundir en aquest tema que és tan important per a mantenir l’ordre i la pau a Linyola. Tothom li vam poder donar la nostra opinió al respecte i vam estar molt participatius i empatitzats amb tot el que ens va explicar.

Des d’aquí li donem les gràcies per haver-nos fet més conscients del que passa al nostre voltant i de com entre tots i totes ho podem millorar.

Enllaç a l’àlbum Ens visita l’alcalde, Àlex Mases

 

Un comentari a “El nostre alcalde, Àlex Mases, parla de civisme a l’alumnat de CS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *