SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE: resultats

D’un total de 218 alumnes que eren a l’escola el dia 18 de setembre de 2019, des de P3 fins a 6è:

  • 144 alumnes (66%) van venir caminant               
  • 13 alumnes (6%) van venir amb el patinet  
  • 51 alumnes (23%) van venir amb el cotxe
  • 10 alumnes (5%) van venir amb la bicicleta

 Si mirem el gràfic es pot veure que aquell dia gairebé tothom es va conscienciar de la importància d’anar a peu o bé en bicicleta i patinet, ja que això va representar un 77% respecte al 23% d’alumnat que va venir en cotxe des de casa. És per aquest motiu que ara que hem parlat el tema a classe hem arribat a la conclusió que estem contents perquè tant caminar com anar en bici o patinet són activitats beneficioses per a nosaltres i per al medi ambient. I aquell dia els i les alumnes de l’escola El Sitjar també vam contribuir a reduir la contaminació i a tenir un aire més pur al nostre poble.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

 

Un comentari a “SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE: resultats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *