Estimada Theo

 Autor/Autora: Anne Vental

 Il·lustrador/Il·lustradora: Gabriel Henández Walta (Traducció) Elena Martin i Valls

 Lloc de la publicació: Barcelona

 Editorial: Baula

 Any: 2005

 Gènere literari: Novel·la

 Descripció del llibre:

 El pare i mare de la Lea estan separats i la Lea cada dos setmanes se’n va a casa del seu pare. El seu pare és un home molt desordenat, és arquitecte i mai troba els plànols de les obres… La Lea és una noia més o menys d’uns 9 anys, té un mig germà, en Víctor perquè la seva mare s’havia casat amb en Jean-Michel.

 El cap de setmana la Lea havia d’anar a casa del seu pare, va trucar el timbre i al cap d’una estona es va obrir la porta sense ningú al davant ni al darrere tot estava molt desordenat, més del normal finalment veu una noia amb una tovallola i no sabia qui era.

 Aquella noia era la Theo la novia del seu pare, una noia de Grècia. La Lea està encantada perquè veu que la Theo és diferent a les altres noies que el pare havia portat a casa. La Theo i la Lea van anar a comprar , la Theo va comprar albergínies i no li va preguntar a la Lea si volia llaminadures o alguna altra cosa, com feien les altres noies que el pare havia portat al pis.

 Per Nadal, la Theo havia d’anar a veure a en Vassili, el seu fill, i van anar tota la família a passar unes vacances a Isthamínia, allí la Lea es va fer molt amiga d’en Vassili. Quan van tornar de vacances la Lea havia d’anar a casa la seva mare i al cap de dos setmanes estava il·lusionada per tornar al pis del seu pare perquè sabia que amb la Theo s’ho passaria d’allò més bé explicant antigues llegendes de Grècia ….Quan va arribar el pare li va donar una mala notícia, la Theo se’n havia anat, ja no tornaria mai més.

 Recomanació: Aquest llibre és molt interessant però al final m’ha deixat intrigada perquè no hi ha segona part.

 Laia Roca Fabregat 5è B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *