El mirall del futur

Autor/a: Jordi Sierra i Fabra

Il·lustrador/a: Ricard Calvo

Lloc publicació: Catalunya

Editorial: Edebé

Any: 2005

Gènere literari: Novel·la

Tema: Un dia, en Xavier en sortir de l’escola es va trobar amb un vell molt estrany que tenia una barba llarga i els ulls li canviaven de color. El vell li va oferir un mirall en el qual podria veure el futur. Però un dia se li va trencar i li va quedar un altre tros, però li va passar el mateix. Amb el mirall podria veure el futur 24 hores per endavant. Va tornar a xerrar amb el vell perquè li donguès un altre mirall. El Xavier, l’endemà tenia un examen i va veure pel mirall que treuria bona nota i llavors no va estudiar i va treure un zero. Llavors va anar a parlar amb el vell i li va dir que el mirall veu el futur, però has de fer les coses tal i com les has que fer, el mirall només diu el futur si fas això. Per aquesta raó, com que no vas estudiar, vas suspendre.

Opinió personal: És un llibre molt divertit perquè li passen moltes coses al protagonista. M’ha agradat.

 

Eva Planes 6è A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *