Bat Pat i els zombis atletes

Títol: Bat Pat i els zombis atletes

Autora: Roberto Pavanello

Il·lustracions: Laura Zuccoti

Editorial: Estrella Polar

Resum: Una colla d’amics que resolen misteris deixen el seu hobbi al cantó, i s’apunten al club de rugby de la ciutat en Leo per aprimar-se una mica i de cop el segresten. En Marti i la Rebeca el busquen nit i dia.
Quan va arribar la nit van veure els antics i famosos jugadors de feia 50 anys eren molt bons i ho guanyaven tot . Llavors la colla va penjar cartells per tota la ciutat, perquè vinguessin a veure el derbi, de la ciutat. Tota la ciutat es va presentar i com no van guanyar els antics jugadors.

Opinió personal: És un llibre molt xulo amb molta intriga que a qui li agrada l’esport i els misteris aquest és un llibre per i a qui no li agradi tant també li recomano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *