Junie B.Jones i el germanet mico pelut

De Què llegeixes?

Títol:Junie B.Jones i el germanet mico pelut

Autora: Barbara Park
Il.lustradora: Denise Brunkus
Lloc publicació: Mallorca
Editorial: Brúixola
Any:2005

Gènere literari: novel.la

Resum:

A  la  Junie B.Jones  li donen la notícia  de que  tindrà un germanet, ella no el vol tindre  perquè pensa que  fan pudor,  ploren massa,…
Ella va haver de marxar a  casa del seu padrí a dormir mentre la seva padrina, la mare i el pare eren a l’hospital. Al dia següent la padrina truca per a donar  la notícia que ha nascut el nen, diu que és molt bufó i que  és molt mico.

La Junie B.Jones es pensa que és un mico de veritat, llavors a l’escola explica  que tindrà un germanet mico. A  la hora del pati les  seves dos  millors  amigues li donen coses de elles per a veure, ja que sol una de les dos veurà al nen primer. A classe la senyoreta  renya  a la B.Jones  perquè veu que una de les seves  amigues no portava quets, la envia al despatx del director . Ella  li explica tot i el direcor  truca a la seva padrina per a veure  en realitat com era el nen, el nen li deien mico perquè es una monada!. Al sortir del cole els seus pares l’esperen amb el seu germanet.

Nerea Luque Vazquez 5èB

Jo de nota li poso un 10!!!! 🙂 us el recomano fa molta gràcia, ha, ha, ha,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *