Tina la superbruixa i els vikings

De Què llegeixes?

Autor/Autora: Cristina Gonzàlez

Il.lustrador/Il.lustradora: Birdgit Rieger

Editorial: Brúixola

Gènere literari: De viatges

Breu descripció del llibre:

Aquest llibre tracta de que la Tina viatja al pais dels vikings, al arribar va veure que n’hi havien molts, quan tothom estava distret fent les seves coses algú va crida que el capità dels vikings havia desaparegut. L’endemà tots el homes el van anar a buscar pel mar. Fins que van veure una balena que estava quieta pero se li movia la panxa, i van veure sortir al capità. A l’arriba al poble tothom estava content perqué van salvar al capità.

Raons de la recomanació: Recomanaria aquest llibre a les persones a qui els agraden els vikings.

Irene Martinez Perez 5è.B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *