GOL!

De Què llegeixes?

Títol del llibre: GOL!

Autor: Luigi Garlando

Il·lustrador: Stefano Turconi

Editorial: La Galera

Aquest llibre és d’aventures, reptes i els somnis de vuit nois i noies amb  una gran passió, el futbol.

El cuiner Gaston Champignon, futbolista francès retirat va veure en Tomi jugant la final de futbol on s’enfrentaven l’Academia Blava i els Diables Rojos. Va veure que en Tomi  i els seus companys no es divertien i va dir: “ja ho sé faré un equip on es pugui apreciar el futbol, divertint-se i passar-s’ho bé. L’equip es va dir les Cebetes i varen desafiar molts reptes.

Luigi Garlando és un llicenciat en literatura moderna a la universitat de Milá, va ser professor de llengua italiana i va fer les primeres passes amb els cómics. Després va entrar al diari esportiu La Gazetta Dello Sport, on encara hi escriu. Va cobrir la informació esportiva de dos campionats del món de futbol (Corea i Japó 2002 i Alemanya 2006 ), dos Jocs Olímpics i un Tour de França. Escriu llibres per a nois sobre temes d’actualitat i esportius. És un apassionat col·leccionista d’edicions en totes les llengües de la “Divina Comedia” de Dante.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *