Bat Pat

De Què llegeixes?

L’autor del llibre:

Escriptor i professor de secundaria italià, Roberto Pavanello és conegut perles seves novel·les dedicades a la literatura infantil, entre les quals destaquen les seves obres amb el ratpenat Bat-Pat. A més, Pavanello també ha publicat diverses obres per a adults i és un conegut animador d’activitats per a la promoció de la lectura.

El resum del llibre:

Són tres germans que tenen com a mascota un ratpenat que es diu Bat Pat i els seus pares que van a pasar uns dies al balnear,i convidats per una tieta seva. Comencen a passar coses estranyes i els nens i el Bat Pat investiguen aquestes coses. Descobreixen a dos homes que busquen un tresor i els nens i Bat Pat el troben abans que ells i descobreixen perquè surt aigua calenta del balneari de l’hotel.

Opinió:

La meva opinió és bona.  Recomano aquest lIibre perquè té moltes aventures i són molt divertides.

Un comentari a “Bat Pat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *