És Nadal, Stilton

De Què llegeixes?

He escollit un llibre de Geronimo Stilton. Que es diu : ÉS NADAL STILTON.

L’editorial és DESTINO i l’autora d’aquest llibre es diu Elisabetta Dami. La seva obra s’ha traduït a més de vint idiomes i consta de més de 40 títols. Dami firma sota el nom de Geronimo  Stilton, els llibres per a nens.

El llibre tracta de que és la vigília de Nadal i Geronimo Stilton fa el sopar de Nadal i abans de fer-lo ha d’anar a comprar  i fer encàrrecs. Mentre hi va li passen un munt de desgràcies, com per exemple: un cotxe li xafa la cua, un camió volca i s’esbarria tota la càrrega i entre tots els veïns l’ajuden a carregar perquè el conductor estava molt desesperat i ho va demanar sisplau. El següent i pitjor desastre és que se li incendia la casa i en menys de 24/h han de restaurar-ho tot.

Peró al final tenen tots un feliç Nadal.

Opinió: Aquest llibre m’ha agradat molt, és distret i bonic un el recomano a tots !!

Judith

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *