La princesa dels gels

De Què llegeixes?

És un llibre escrit per Elisabetta Dami, escriptora italiana que ha escrit els llibres de Tea Stilton i Geronimo Stilton.
Aquest és el llibre de Tea Stilton: La princesa dels Gels.
Nives, era una princesa del Regne dels Gels Eterns. A ella se li va morir el seu pare, i abans de morir li va regalar un llibre de poemes que només li podia llegir a l’home que estimés i ella estimava a Gunnar, el llop blanc, però estava obligada a casar-se amb el príncep Herbert de Lom perquè li va salvar la vida. Els dos enemics van lluitar, el príncep Herbert de Lom va fer una ferida a la cama de Gunnar, el llop es va convertir en un príncep i es va casar amb la princesa Nives.
M’ha agradat perquè descriu molt bé les coses.

Eva Planes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *