EL TRESOR DE GEL

De Què llegeixes?

Tea Stilton és una escriptora italiana molt divertida que ha fet molts llibres, com per exemple:
.El secret del castell escocès.
.Misteri a Paris.
.La princesa dels gels.
.El codi del drac
.La ciutat secreta.
.Esperant l’ona gegant.
.El diari secret de Colettte.
.L’amor entra en escena a Ratford.
.Princesa Corals
. i molt altres.
El seu nom real és Elisabetta Dami i és filla del fundador de l’editorial infantil Piero Dami. D’Elisabetta Dami se’n sap ben poc, el que diuen és que totes les aventures que viu en Gerónimo en els diferents llocs del món són aventures reals de l’Elisabetta.
El llibre tracta sobre cinc amigues que s’anomenen Tea Sisters, sempre tenen aventures i aquesta tracta que se’n van a Barlow amb el club dels ratolins blaus i resulta que troben un barco que es diu Icewater que destrueix el gel i fa aigua mineral. Segresta als nois del club dels ratolins blaus, les Tea Sisters van amagades al barco i els salven i tanquen a la presó als treballadors de l’Icewate.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *