Els nens i les nenes

Hi ha home i dona perquè ens podem reproduir, i sense aquestes diferències que són el sexe i el seu aspecte, quan s’ajunten formen una tercera persona que és el nadó, sempre neix de la dona. Si som com els bacteris; seria un món molt avorrit perquè els bacteris no són ni bacteri nena ni bacteri nen. Hi ha molts animals que tenen tots dos sexes alhora com els cargols i els cucs de terra que són “hermafrodites”.En els temps dels avis la gent mai contava l’amor sinó la riquesa.

Aquest llibre m’ha agradat perquè he pogut saber moltes coses com ara que ser diferent és més important que assemblar-se i també he pogut saber una nova paraula que és diu “nyicris”
Autor/a:Brigitte Labbé.
Il·lustrador/a:Michel Puech.
Editorial: Cruïlla.
Col·lecció:Pensa-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *